fredag 23. juli 2010

Massemord i fotballnorge?



En rekke medier melder i dag om at Kjetil Rekdal skal ha slaktet egne spiller i pausen i Start-kampen. Rekdal er jo en mann som lett lar seg rive med av følelser, og mange skal ha koblet slaktingen til en sinnereaksjon på Aalesund-spillernes slette innsats på banen i første omgang.

Men etter det Mediabloggen erfarer, skal hendelsen ikke ha noe med sinne å gjøre: Kjetil Rekdal var rett og slett bare litt sulten, og hadde lyst på den klassiske 70-tallsretten Chow Chow, men manglet svinekjøtt. Rekdal er en handlingens mann, og løste problemet på en rask og effektiv måte.

For de av deres som ble inspirert til å lage Chow Chow - her er oppskriften

Slik gjør du:

1. Varm en stor stekepanne med høye kanter eller en vid gryte. Ha i olje og karri. La dette surre litt før du tilsetter kjøttet (Vi anbefaler svinekjøtt fremfor fotballspillere). Brun kjøttet lett.



2. Tilsett løk og sopp og fres dette. Dryss over salt, pepper og vann + buljong.



3. Kok opp og tilsett ananas, paprika, epler og ingefær. Rør om og ha i tomatpurè.



4. Rør maisennamel ut i fløten og hell over i gryten. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter.